Page Title

Kittens - Pennut

We have kittens/Meillä on pentuja! 

Meillä on myös suunnitelmia ja unelmia tulevaisuuteen! ♥ Luonto päättää tuleeko unelmista totta. We have also new future plans and dreams. Mother nature to decide if these dreams come true. 

Hiawatha-pennut luovutetaan:

 • aikaisintaan 14-viikkoisina

 • rekisteröityinä

 • steriloituna/kastroituna

 • eläinlääkärin tarkastamina, josta todistus

 • 2 x rokotettuina

 • mikrosirutettuina

 • useaan kertaan madotettuina

 • Laajan pentupaketin ja yksilöllisten tietojen kera.

 • Saat myös Maine Coon yhdistyksen lahjajäsenyyden, mikäli et vielä ole jäsen
   

 • sisäkissaksi, ulkoilu valvotusti valjaissa, katetulla/verkotetulla parvekkeella tai ulkotarhassa

 • Kissalamme on testattu microsporum canis eli sienitesti vapaaksi.

 • Perimme pennusta varausmaksun, joka on osa kauppahintaa. (Loput kauppahinnasta luovutuksen aikaan.)

 • Emme myy pentuja osamaksulla!

 • Pennut myydään aina kirjallisella sopimuksella

Muutamia ajatuksia Pentueista:

Kaikki kissamme elävät meillä perheenjäseninä, joilla on vapaa pääsy kaikkialle kodissamme. Asumme isossa omakotitalossa, johon on kissoille järjestetty paljon kiipeilypaikkoja, omaa tilaa ja aktiviteettejä. Meillä ei ole pentuja usein, koska haluamme panostaa siihen, että yksi pentue saa 100% huomion kerrallaan. Meillä ihmisillä on myös oma arki, johon työ ja harrastukset kuuluvat isona osana elämää. Nämä kaikki pitäisi yhdistää kokonaisuudeksi, jossa kaikki voivat hyvin ja omaa sekä yhteistä aikaa riittää jokaiselle. Kissojen/eläimiemme onnellisuudesta emme tingi, se on tärkeintä meille kaikessa! :)

Emolla ja pennuilla on käytössään pentuhuone, jossa emo saa rauhassa hoitaa pentujaan tarvittavan pitkän ajan. Pentujen kasvaessa isommiksi aloitamme tutustumisen toisiin kissoihin, (pentujen ehdoilla koiraan) sekä suureen maailmaan eli kotiimme. Pennun elävät kanssamme normaalin arjen keskellä ja näin tottuvat kaikkiin hoitotoimenpiteisiin sekä kodin ääniin ja puuhiin. Jokainen pentu saa meiltä erityishuomiota sen oman yksilöllisen tarpeen mukaan. Panostamme myös laadukkaisiin ruokiin, jotta kasvu ja kehitys saa parhaan mahdollisen alun. Pennut saavat meiltä paljon hellyyttä ja yhteistä aikaa leikkien parissa, jota toivomme niiden saavan myös uudessa kodissaan.

 

Pennut myymme ainoastaan leikkautussopimuksella sekä kirjallisella sopimuksella. FIFE:ssa rekisteröidyt pennut ovat valmiita muuttamaan uusiin koteihin aikaisintaan 14 -viikkoisina, madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina, vähintään kahteen kertaan rokotettuina ja mikrosirutettuina. Tulevat pennut myydään rakastaviin koteihin ainoastaan sisäkissoiksi, joten ulkoilun tulee tapahtua ulkotarhassa, lasitetulla/verkotetulla parvekkeella tai valjaissa. Ajoittain etsimme myös potentiaalisia sijoituskoteja kasvatukseen jääville pennuille Keski-Suomen alueelta. (Emme myy pentuja kasvatukseen kissalan ulkopuolelle!)

Kissamme ovat meille hyvin rakkaita, joten olemme myös valikoivia pentujen uusien omistajien suhteen. Emme myy pentuja sähköposti-tai puhelinvarauksella, vaan varauksen voi tehdä ainoastaan tulemalla tutustumaan henkilökohtaisesti meihin, kissalaamme sekä tietysti pentuihin, emoon ja mahdollisesti myös isään. Pelkkiin hintatiedusteluihin emme vastaa, joten kerrothan heti alussa itsestäsi, perheestäsi, elämäntilanteestasi jne. Näyttelyissä emme velvoita uusia omistajia käymään, vaan pennut myydään ennen kaikkea perheen rakkaiksi lemmikeiksi. Mutta mikäli olet kiinnostunut näyttelyistä, autan mielelläni touhun aloituksessa ja mahdollisuuksien mukaan olen itse mukana näyttelyssä ensimmäisellä kerralla.
 

Haluamme kuulla pentujen elämästä myöskin jatkossa, joten toivomme saavamme kuulumisia aina silloin tällöin niiden uusilta omistajilta ja olemme valmiita jakamaan
kansanne niin ilot kuin surutkin. Kissa voi elää jopa 20-vuotiaaksi, joten ethän osta kissaa hetken mielijohteesta! Se tarvitsee päivittäisen hoidon lisäksi mm. huomiota, aikaa ja hellyyttä. Myös yllättäviin rahanmenoihin on aina varauduttava lemmikkin kanssa. Toivomme, että pennut saavat pysyvät omistajat ja kodin koko elämänsä ajaksi. Maine Coon on erittäin älykäs, ja seurallinen kissa, joten tästä johtuen en suosittele sitä ainoaksi kissaksi vaan kissakaveri/koirakaveri olisi erittäin suotava.

Jokainen yhdistelmämme on tarkkaan mietitty, joten kaikilla pentueilla on tarkoitus.

Kunnioitamme luonnon rytmiä ja olemme kiitollisia jokaisesta onnistuneesta pentueesta, jossa on vahvoja ja terveitä pentuja. Aina on uutta opittavaa ja vastaan tulee asioita joihin ei ole varautunut.Täytyy pitää kirkkaana mielessä, että suunnitelmat voivat mennä kokonaan uusiksi sen mukaan miten luonto päättää.

 

Jos olet kiinnostunut kissoistamme tai mieleesi heräsi kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää. :)

monica.hautaniemi@gmail.com

+358-45 648 0365

Available/Vapaa - Kitten is looking for a loving home/Pentu etsii rakastavaa kotia

Option/Under Evaluation/Alustava varaus - Someone is interested, but needs more time to decide, you can ask about the kitten/

Joku on kiinnostunut, mutta tarvitsee vielä harkinta-aikaa. Pennusta voi lähettää kyselyitä.

Reserved/Varattu - Kitten has found a loving home/Pentu on löytänyt rakastavan kodin

Click on the name of the litter so you can access more detailed information/ Klikkaa pentueen nimeä, niin pääset katsomaan tarkempia tietoja. :)

Copyright © Hiawatha cattery. All rights reserved.

Kuvien kopioiminen kielletty ilman asianomaista lupaa!

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon
 • White Twitter Icon
 • White YouTube Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now